Radio EL Mundo.NL Live vanuit Utrecht

Luister vanmiddag van 17:00 tot 20:00 naar Radio EL Mundo. NL Live vanuit Utrecht. Vanaf 18:30 ontvangen wij verschillende gasten vanuit de  Global Goals bol te vinden in het stadskantoor van Utrecht naast Utrecht Centraal.  Daarvoor kunt u luisteren naar het beste van Radio EL Mundo.NL van de afgelopen 3 jaar, en een reportage over internationalisering en de politiek van Nieuwegein. 

Lees verder

U TALKS Weekend 2018

U Talks weekend.

Zaterdag 6 oktober en zondag 7 oktober start U- Talks het nieuwe programma van Radio EL MUNDO.NL met reportages, uitzendingen en filmpjes vanuit Utrecht. Mogelijk gemaakt door Utrecht 4 Global Goals.

Zaterdag 6 oktober 2018 kom je ons tegen op Fair Fashion Festival van 14- 17 uur.

Zondag 7 oktober 2018 zijn we de hele dag te vinden op de Global Goals dag Utrecht 2018 vanaf het jaarbeursplein. Hier staat Climate Planet.

Kom langs!

 

Cafe El Mundo Utrecht en Helmond Groot succes. Terugluisteren? Mail ons!

 
 
Na een succesvolle uitzending op 1 en 3 maart 2018 reizen we op 14 april door naar Leeuwarden.

In maart, april en mei gaan we aan de slag een gloednieuwe website. De afgelopen 2 jaar hebben we deze site gehad en hij is wel toe aan een update en vooral ook beter zichtbaar op iPad, telefoon etc. Daarom zetten we even geen fragmenten en uitzendingen op de site. De planning is nu om in mei 2018 onze nieuwe site gereed te hebben en dan ook alle fragmenten en uitzendingen er weer op te hebben staan.

 

Bent u opzoek naar een fragment? mail ons! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. we sturen u dan een link waarmee u de uitzending of een fragment kunt downloaden en kunt delen met uw donateurs, bijvoorbeeld in uw nieuwsbrief. Leuk om uw verhaal te delen en voor u en ons  een manier om meer mensen te bereiken met uw verhaal.

Nieuwe website!

Hoera onze nieuwe website is online. We zitten natuurlijk niet stil en dus sleutelen we komende weken verder aan onze website. 

Veel plezier op ons online platform en radiostation van het geluid van de wereld. raaaaaaaaaaaaaaaaaaaadio elmundo.nl

 

 

 

Oude berichten Radio EL Mundo.NL

Oude berichten 2017-2018

2 april 2017

De lancering van Radio EL Mundo.NL en een nuttige en gezellige dag met tal van Particuliere Initiatieven: dát was de EL Mundodag 2017. Op de startpagina staan de foto's en de video op Youtube.

 

1 juli 2017

 

Op zaterdag 1 juli 2017 was het weer tijd voor ons live programma Cafe EL Mundo live vanaf een locatie in Nederland. Deventer Wereldstad en de Vrijwilligerscentrale Deventer waren onze gastheer/vrouw dit keer. Vele stichtingen en wereldburgers waren te gast en vertelde met veel passie over hun stichting en projecten. 

 

Radio EL MUNDO

Volg ons ...